Mobiel internet voor de laptop

Als u nou uw laptop voor niks heeft gekregen bij één van de uitstekende deals die op voorpagina staan en u bent vaak met uw gratis laptop onderweg waar u graag wilt beschikken over internet, dan is mobiel internet misschien iets voor u. Hiermee kunt u online waar u ook bent en bent u niet meer beperkt.

De naam mobiel internet doet misschien denken aan internet voor een mobiele telefoon, maar de naam wil uiteraard gewoon zeggen dat u altijd en overal kunt internetten.

Hoe werkt mobiel internet voor uw gratis laptop?

Mobiel internet werkt over het algemeen via een USB-stick. Deze USB-stick is als het ware de router en maakt de verbinding met het internet. Zodra deze wordt ingeplugd in de laptop zult u zien dat er direct contact gemaakt wordt met het netwerk en u dus vrijwel meteen online bent.

Waar kun u dan terecht voor mobiel internet?

Alle grote providers bieden mobiel internet aan aan de consument. Dit is zeer makkelijk af te sluiten en via internet kunt u in een paar muisklikken al mobiel internet hebben afgesloten. Omdat het alleen een abonnement betreft zijn de tarieven relatief laag.

Bij T-Mobile bijvoorbeeld, volgens ons één van de goedkoopste, kunt voor 10 euro per maand al beschikken over 500 MB data en voor 20 euro per maand heeft u 2,5 GB aan data beschikbaar. Het hangt er dus volledig vanaf hoeveel u zelf denkt nodig te hebben.

Bekijk hier alle mobiele internet deals van T-Mobile

Previous post:

Next post: