Voorwaarden

De voorwaarden voor het verkrijgen van een gratis laptop zijn duidelijk. U sluit een telefoonabonnement af bij een van de webshops op de voorpagina en vervolgens krijgt u daarbij een laptop cadeau.

Keuzevrijheid

U bent helemaal vrij in het kiezen van uw telefoonabonnement, de telefoon die u daarbij wilt hebben en bij de meeste webshops heeft u ook nog eens de keuzevrijheid wat betreft de laptop. Het is dus niet zo dat u uit vooraf samengestelde pakketten kunt kiezen of iets dergelijks.

Er zijn bij de acties voor een gratis laptop geen verborgen voorwaarden of iets dergelijks. Het is zeer transparant. U sluit gewoon een telefoonabonnement af en als welkomstcadeau kunt u daarbij profiteren van een cadeau. Sommige webshops bieden ook andere cadeaus dan laptops aan, dus als de laptop die u cadeau kunt krijgen niet voldoet aan wat u ervan verwacht kunt u altijd nog verder kijken naar andere cadeaus.

De cadeaus die u kunt kiezen zijn zeker niet de minste, want naast een gratis laptop is het ook mogelijk om bijvoorbeeld een televisie gratis te krijgen. Ook spelcomputers en blu-rayspelers behoren tot het assortiment, dus we kunnen ons haast niet voorstellen dat u er niet iets tussen ziet staan wat u graag zou willen hebben.

Previous post:

Next post: